Bahrain viisumi

Maailmankuulun Bahrain Grand Prixin lisäksi Bahrain on helppo jättää huomiotta lomakohteena. Se on kuitenkin täynnä nähtävyyksiä ja mahdollisuuksia upeaan Persianlahden kokemukseen.

Päivämatkat voivat viedä sinut aavikon halki tutkimaan muinaisia linnoja ja monumentteja, ja yömatkat voivat antaa sinulle upean kokemuksen kaupungeista, kun ne heräävät eloon auringonlaskun jälkeen. Lisää tämän saarivaltion erinomaiset rannat, ja sinulla on upea aika aurinkoa, surffata tai purjehtia Bahrainissa. Lue lisää Bahrain viisumi.

Yhteenveto

Vaatimustyyppi Pakollinen muille kuin GCC:n kansalaisille
Matkan tarkoitus Matkailu tai liike
Pätevä 14-90 päivää
Sisääntulo/poistuminen Yksi tai useampi (30 päivää per pääsy)
Käsittelyaika Normaali käsittely: 7 arkipäivää

Kiireellinen käsittely: 5 arkipäivää

Erittäin nopea käsittely: 3 arkipäivää

Kustannus Vakiokäsittely: 114 USD

Pikakäsittely: 144 USD

Super rush -käsittely: 179 USD

Sovellusmenetelmä Online tai konsuli
Maksutapa Visa, Mastercard, American Express, PayPal

Mikä on Bahrain viisumi?

Bahrain-viisumi tai eVisa on sähköinen asiakirja, joka linkitetään automaattisesti passiisi. Sitä voidaan käyttää matkailuun tai liike-elämään, ja se sallii yhden tai useamman sisäänpääsyn riippuen siitä, kuinka kauan haluat oleskella Bahrainissa. Vaikka voit saada Bahrain-viisumin sähköpostitse, on parasta tulostaa kopio ja esittää se lähtölentollesi kirjautuessasi.

Bahrain viisumityypit

Bahrain-viisumeita on kahta päätyyppiä. Kertatuloviisumi on ihanteellinen kahden viikon oleskeluun Bahrainissa. Toistuva vierailijaviisumi voi olla liike- tai matkailutoimintaa varten 3 kuukauden ajan Bahrainissa, ja jokainen vierailu kestää enintään 30 päivää.

Jos haluat matkustaa Bahrainiin yli 3 kuukaudeksi ammatillisen toiminnan, työn tai muutoksen vuoksi, sinun tulee käydä Bahrainin suurlähetystössä Lontoossa saadaksesi oikean viisumin. Bahrainin suurlähetystön viisumin käsittely kestää vähintään 2 viikkoa.

Bahrain viisumi vaatimukset

Matkustajien on täytettävä seuraavat vaatimukset Bahrain-viisumin saamiseksi:

 • Ole Bahrainin ulkopuolella hakemusta tehdessäsi
 • Passi, jonka voimassaoloaikaa on jäljellä vähintään 6 kuukautta
 • Skannattu kuva passisi elämäkertasivusta
 • Kopio saapumis- ja lähtölipustasi
 • Todiste majoituksesta Bahrainissa, kuten hotellivarauksesi
 • Todiste varoista, jotka kattavat Bahrainissa oleskelusi, kuten leimattu tiliote matkustajan nimellä
 • Pankki- tai luottokortti viisumin käsittelymaksua varten
 • Aktiivinen sähköpostiosoite

Kuka tarvitsee Bahrain viisumi?

Kaikkien matkustajien, jotka haluavat vierailla Bahrainissa, on haettava viisumia, lukuun ottamatta Persianlahden yhteistyöneuvoston (GCC), Omanin, Kuwaitin, Saudi-Arabian ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien (UAE) kansalaisia Qataria lukuun ottamatta. Matkustajien tulee hankkia Bahrain eVisa verkossa ennen matkaa. Mukaan lukien yli 7-vuotiaat alaikäiset.

Alle 7-vuotiaat lapset voivat hakea yhteistä viisumihakemusta vanhempiensa passilla matkustaakseen Bahrainiin. Et tarvitse Bahrain-viisumia, jos kauttakulkusi ei edellytä sinun poistumista Bahrainin lentokentältä.

Kuinka kauan Bahrain viisumi kestää?

Bahrain-viisumi on voimassa 30 päivää myöntämisen jälkeen. Bahrainissa oleskelusi pituudesta riippuen viisumi voi kestää 14–90 päivää saapumisesta. Voit esimerkiksi saada pidennystä 2 viikon viisumillesi vielä kahdella viikolla ollessasi Bahrainissa.

Kansallisuus-, passi- ja oleskeluasiat (NPRA) Manamassa, Bahrainissa, on elin, joka hyväksyy viisumin pidennyksiä. Muista ilmoittaa vierailusi kesto ja tarkoitus, jotta saat oikean voimassaoloajan Bahrain-viisumia haettaessa.

Kuinka kauan Bahrain viisumi saaminen kestää?

Bahrain viisumi tulee yleensä ulos 7 arkipäivän kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Bahrain-viisumin online-hakemuksen täyttäminen kestää 10–15 minuuttia, ja sinun on annettava seuraavat tiedot:

 • Koko nimesi, sukupuolesi, maasi ja syntymäaikasi.
 • Työnimikkeesi.
 • Vierailusi tarkoitus.
 • Sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
 • Passinumero, myöntäjämaa ja viimeinen voimassaolopäivä.
 • Matkasuunnitelmasi.

Kuinka paljon Bahrain viisumi maksaa?

Bahrain viisumi hinta on 114 dollaria normaalista käsittelystä, joka kestää 7 arkipäivää. Voit maksaa 144 dollaria saadaksesi Bahrain-viisumi viidessä arkipäivässä tai 179 dollaria 3 työpäivässä käsittelyn nopeuttamiseksi. Bahrainin viisumimaksut maksetaan Mastercardilla, Visalla ja American Expressillä.

Ylimääräisiä vinkkejä

 • Bahrain viisumi on voimassa vain matkustajille, jotka saapuvat lentoteitse Bahrainin kansainvälisen lentokentän kautta. Jos aiot saapua muiden Bahrainin sisääntulopisteiden kautta, tarvitset perinteisen suurlähetystöviisumin.
 • Jos Bahrain-viisumihakemuksessasi vaaditaan todiste varoista, hyväksyttävä tilisaldo on vähintään 800 dollaria.
 • Muista, että Bahrainin viikonloput ovat perjantaisin ja lauantaisin. Tämä voi vaikuttaa käsittelyaikaan, jos lähetät Bahrain-viisumihakemuksesi torstaina tai perjantaina.
 • Hae Bahrain eVisaa vähintään 5 arkipäivää ennen suunniteltua matkapäivää.
 • Bahrainin matkailun huippukausi on joulukuusta maaliskuuhun. Siksi, jos matkasi on näiden kuukausien sisällä, hae Bahrain-viisumia vähintään 6 viikkoa ennen matkapäivää.
 • Matkustajat, jotka haluavat osallistua Bahrainin Formula 1 Grand Prixiin, voivat hakea verkossa erityistä F1-viisumia, joka sallii useita sisään- ja poistoja tapahtuman kahden viikon ajan. Bahrain F1 -viisumi on maksuton, ja tarvitset vain Grand Prix -liput todisteeksi vierailustasi.
 • Matkailijat on vapautettu karanteenista saapuessaan Bahrainiin. Heidän on kuitenkin esitettävä joko negatiivinen PCR-testi, joka on annettu 48 tunnin kuluessa lähdöstä, tai todiste täydellisestä Covid-19-rokotuksesta tai toipumisesta. PCR-testituloksissasi on oltava QR-koodi skannausta varten saapumisen yhteydessä.
 • Rokottamattomien matkustajien tai kerta-annoksen Covid-19-rokotteen ottaneiden on myös tehtävä kaksi muuta PCR-testiä, yksi saapuessaan ja toinen Bahrainissa oleskelusi 10. päivänä.
 • Vain alle 6-vuotiaat lapset saavat poikkeuksia pakollisista PCR-testeistä Bahrainissa.
 • Matkustajana maksat PCR-testit saapuessasi Bahrainiin. Molemmat testit maksavat BHD 24, mikä on noin 64 dollaria.
 • Covid-19-valvontatarkoituksiin kaikkien Bahrainiin matkustavien on käytettävä BeAware Bahrain -sovellusta covid-testitulosten toimittamiseen.
 • Matkustajat, jotka ovat olleet Intiassa, Pakistanissa, Sri Lankassa, Nepalissa ja Bangladeshissa 14 päivän sisällä Bahrain-matkastaan, eivät pääse sisään. Tämä johtuu siitä, että nämä viisi maata ovat Bahrainin korkean Covid-19-tartuntojen punaisella listalla.
 • Jos online-Bahrain-viisumihakemuksesi hylätään, ota yhteyttä Bahrainin suurlähetystöön tai lähimpään Nationality, Passports and Residence Affairs (NPRA) -toimistoon saadaksesi apua.

Hanki Bahrain-viisumi tänään

Bahrain on aarre löydettävä matkailijoille ympäri maailmaa. Jos pidät päivä- ja yöretkistä, loputtomista rannoista, historian maailmasta ja erinomaisesta keittiöstä, suunnittele lomasi Bahrainissa koko perheelle. Napsauta tätä hakeaksesi Bahrain-viisumia tänään.