Intia on avannut rajansa uudelleen kansainvälisille vierailijoille

Intia, Etelä-Aasian niemimaa, on historian isänmaa. Sillä on maailman vanhin sivilisaatio ja monia virallisia kieliä.

Intia on selvinnyt tuhoisasta vuodesta 2021 COVID-pandemian seurauksena; uuden viruksen aallon globaali keskus, joka toi maan terveydenhuoltojärjestelmän lähes romahtamiseen. Delta-variantti, joka on nyt pyyhkäissyt maapallon, alkoi täältä.

Koronaviruspandemia vaikutti kuitenkin muiden maiden tavoin Intian matkailuun. Intia ei ollut poikkeus, koska se on yksi maailman bucket-list-matkailupaikoista. Monet maat sulkivat rajansa keskeyttäen reittilennot ja asettaen tiukan lukituksen. Matkustaminen maalle ja maasta loppui, ja yli puoleksi vuodeksi voimassa oleva sulku.

Mutta lokakuusta 2021 lähtien Intia alkoi avata rajojaan. Tilauslennot alkoivat laskeutua Intiaan, mutta silti turistit eivät päässeet käymään Intiassa heti.

Intia on jo poistanut matkustuskiellon marraskuussa 2021 . Täysin rokotetut vierailijat 99 maasta, mukaan lukien Iso-Britannia, voivat nyt viettää lomaa Intiassa. Intia-viisumin lisäksi noudata seuraavia tiukkoja terveysministeriön ohjeita.

Tässä on mitä sinun tulee tietää ja odottaa, jos Intia on ämpärilistallasi oleva matkailukohde.

Intian viisumi

Intian viisumi on sähköinen asiakirja, jota voit hakea virallisen verkkosivuston https://indianvisaonline.gov.in/ kautta.

Kaikilla brittiläisillä ja irlantilaisilla Intiaan matkustavilla on oltava voimassa oleva viisumi maahan saapuessaan.

Intian hallitus palautti lähes kaikki aiemmin keskeytetyt viisumit . Ennen lokakuuta 2021 myönnettyjä turistiviisumeja ja muita ennen 30. maaliskuuta 2021 myönnettyjä sähköisiä viisumeja ei kuitenkaan palautettu.

Intian hallitus tarjoaa 15.10.2021 alkaen uusia e turistiviisumeja ryhmämatkailulle. Valtio myönsi uudet yksittäiset sähköisen matkailun viisumit 15.11.2021 alkaen.

Huomaa seuraava tässä yhteydessä;

 • Ryhmämatkailussa kaikki ulkomaiset turistit saapuvat Intiaan e-tourist viisumilla tilauslennolla 15.10.2021 alkaen.
 • Yksilömatkailu saapuu maahan e-turistiviisumilla 15. marraskuuta alkaen. Voit osallistua Air Bubble Schemen tai Vande Bharat Missionin avulla. Vaihtoehtoisesti voit käyttää mitä tahansa Intian siviili-ilmailuministeriön hyväksymää kaupallista lentoa.

Varmista, että maastasi lähtevät lennot ovat jälleen käynnissä . Jotkut operaattorit eivät ole täysin palanneet toimintaan.

 • Ulkomaalaiset eivät saa tulla Intiaan maareittejä käyttäen sähköistä turistiviisumia.
 • Intian e-viisumin voimassaoloehdot muuttuivat lokakuusta 2021 alkaen. Nykyinen voimassaoloaika on 120 päivää hyväksymispäivästä. Voit matkustaa Intiaan vain kerran tämän ajanjakson aikana 30 päivän ajaksi.

Kuka voi vierailla Intiassa?

Intian hallitus kannustaa kaikkia tulemaan mistä tahansa maailman maasta. Itse asiassa hallitus aikoo myöntää noin puoli miljoonaa turistiviisumia maaliskuuhun 2022 mennessä.

Ulkomaalainen, jolla on voimassa oleva viisumi, ei riitä takaamaan pääsyä Intiaan. Meneillään olevan pandemian vuoksi sinulla on oltava nämä lisävaatimukset.

Mitä tulee terveysministeriön protokolliin;

 1. Intiassa vierailevien matkustajien on täytynyt saada Covid-19-pistos. Heidän on myös testattava negatiivinen Covid-testi 72 tunnin aikana matkansa aikana.
 2. Kaikkien lentokentälle saapuvien matkustajien on läpäistävä seulonta. Jokaisen, jolla on viruksen merkkejä ja oireita, on vierailtava lääketieteellisessä laitoksessa.
 3. Yli viisivuotiaat henkilöt voivat ladata itseilmoituslomakkeen Air Suvidha -portaaliin . Heidän on myös ladattava negatiivinen PCR-testi kolmen päivän kuluessa matkan aloittamisesta. Sinun on myös vahvistettava, että noudatat kaikkia valtion asettamia Covid-19-protokollia.
 4. Kaikkien täysin rokotettujen matkustajien ei tarvitse joutua karanteeniin, jos he ovat kotoisin “riskittömäksi” katsotusta maasta.
 5. Jos matkustat korkean riskin maasta, sinun on tehtävä toinen PCR-testi Intiassa. Testi tulee varata etukäteen Air Suvidha -portaalista. Et saa poistua lentokentältä ennen kuin saat negatiivisen Covid-19-testin.
 6. Rokottamattomien tai osittain rokotettujen on toimitettava Covid-19-testinäyte lentokentällä. Sinun tulee olla viikon karanteenissa. Kahdeksantena päivänä sinun on testattava uudelleen, ja jos negatiivinen, jatka heidän terveydentilansa seurantaa seitsemän päivän ajan.
 7. Jos testitulos on positiivinen saapuessasi, siirryt hallituksen eristyskeskukseen . Kolmessa viereisessä rivissä olevien ihmisten on eristettävä testituloksistaan riippumatta.
 8. Riskimaita oli 31. joulukuuta 11. He ovat;
 • Etelä-Afrikka
 • Brasilia
 • Botswana
 • Kiina
 • Ghana
 • Mauritius
 • Uusi Seelanti
 • Zimbabwe
 • Tansania
 • Hong Kong
 • Israel, Iso-Britannia ja Eurooppa

Ylimääräisiä vinkkejä

 1. Jotkut maat ovat tehneet yhteisiä sopimuksia Intian kanssa rokotustodistusten hyväksymisestä. Niihin kuuluvat Iso-Britannia, Yhdysvallat ja monet muut Euroopan maat. Mainituista maista tulevat matkustajat eivät saa suorittaa PCR-testiä lentokentällä. Heidän on kuitenkin seurattava terveyttään kahden viikon ajan.
 2. Maskien käyttö on pakollista joukkoliikennettä käytettäessä
 3. Sinun on noudatettava sosiaalista etäisyyttä Intiassa ollessasi. Jotkut osavaltiot voivat määrätä sinulle sakon, jos et noudata näitä ohjeita.
 4. Jokaisella 28 Intian osavaltiolla on lupa luoda sääntöjä kansainvälisille saapujille. Joten säännöt ja määräykset voivat vaihdella lentokentillä Intiassa.

Yhteenveto

Kaikkien näiden ohjeiden ei pitäisi estää sinua nauttimasta siitä, mitä monimuotoisuuden maalla on tarjottavanaan. Nämä toimenpiteet auttavat sinua pysymään terveenä. Suunnittele matka tänään ja näe Etelä-Aasian maan kaunis puoli.

Jätä kommentti