Intian sähköisen viisumin vaatimukset

Intia on Etelä-Aasian mantereella. Se on pinta-alaltaan seitsemänneksi suurin ja asukasluvultaan toiseksi suurin. Intian valtameri ympäröi Intiaa etelässä, kun taas Arabianmeri ympäröi sen lounaassa. Se jakaa rajansa Pakistanin kanssa lännessä, kun taas Kiina, Nepal ja Bhutan ovat pohjoisia.

Intialla on oma kulttuurinsa, ja sen pitkä historia on kokemisen arvoinen. Kun vierailet Intiassa, voit tutkia lukuisia Intian upeita maisemia ja huippuluokan ruokia. Valmista seuraava vierailusi Intiaan, erityisesti Holi-festivaalin aikana, ja pidä hauskaa, mukaan lukien perinteinen ruoka ainutlaatuisilla mausteilla.

Kun vierailet Intiassa, Visa on yksi vaatimuksista, jotka sinun on täytettävä. Pandemian keskellä verkossa tapahtuu erilaisia operaatioita, eikä E-Visa ole vapautettu, mikä on erittäin tehokasta.

Mikä on Intian E-Visa?

Se on online-viisumi, jonka saat ulkomaan kansalaisena. Saatuaan sen, pääset mukavasti Intiaan rajoitetun ajan. Viranomaiset myöntävät sinulle aina sähköisen Visa-lomakkeen rekisteröityyn sähköpostiisi.

Kun saat Intian sähköisen viisumin, pääset maahan lyhyen aikaa.

Voit hakea sähköistä viisumia seuraavista syistä:

 • Matkailutoiminta
 • Ystävät/sukulaiset vierailevat
 • Urheilutoiminta
 • Lyhyt liikematka
 • Humanitaarinen toiminta

Intian sähköinen viisumiprosessi

Intian e-viisumin hakeminen on yksi yksinkertaisimmista ja kätevimmistä prosesseista. Sinun ei tarvitse saapua henkilökohtaisesti viisumihaastatteluun Intian suurlähetystöön. Tarvitset vain passin, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta hakupäivästä.

Intian e-viisumin hakijat voivat hakea ja saada passinsa verkossa maasi viralliselta suurlähetystön verkkosivustolta.

Kun lähetät online-hakemuksesi ja suoritat maksut, odota vahvistusviestiä sähköpostiisi.

E-Visan taloudelliset kustannukset vaihtelevat maittain, ja voit maksaa Visan onnistuneesti pankki- tai luottokortillasi. E-Visaa myönnettäessä sen tietoja on vaikea muuttaa. Joten sinun tulee olla varovainen täyttäessäsi tietoja hakemuksen yhteydessä.

Intian online-viisumijärjestelmän kehittäminen

Vuonna 2013 Union Tourism -ministeriö harkitsi verkkoviisumiohjelman käynnistämistä, mikä helpottaa Intian viisumin saamista. Se on menestynyt monissa muissa maissa.

Myös Saudi-Arabia, Turkki, Marokko, Nigeria, Egypti ja muut ovat hyväksyneet muutoksen. Sen suosio on ollut kasvussa vuodesta 2015 lähtien.

Intian e-viisumin kelpoisuus

Seuraavat kelpoisuusehdot ovat voimassa, kun haet Indian E-Visaa. Sinun täytyy vierailla Intiassa nähdäksesi ystäviä, sukulaisia, sairaanhoitoa, lyhytaikaista liiketoimintaa tai humanitaarista toimintaa.

 1. Luvan voimassaoloajan tulee olla vähintään kuusi kuukautta hakemuksen päivämäärän kanssa.
 2. Passissasi saa olla enintään kaksi tyhjää sivua maahanmuuttoviranomaisen leimaamista varten.
 3. Sinulla on oltava paluulippu, jotta voit palata oleskeluaikasi päätyttyä.
 4. Pikkulapsilla tulee olla oma e-viisumi ja passi

Asiakirjat, joita tarvitset Intian e-viisumin hakemiseen

 • Passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta
 • Valokuva passin koossa

Erilaisia levyjä, jotka sinun on esitettävä saapuessasi Intiaan

 1. E-Visa-kopiosi, jonka on oltava tulostuksessa
 2. Passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta
 3. Kutsukirjeesi, jos sinulla on sellainen
 4. Sairausvakuutus kattaa Intiassa oleskelusi ajan

Sinun on toimitettava asiakirjat lentokentän maahanmuuttoviranomaiselle saapuessasi Intiaan. He voivat kuitenkin pyytää myös muita lisäasiakirjoja.

Intian E-Visasi ansiot

 1. Intian sähköisen viisumin saaminen on helpompaa milloin tahansa, jos sinulla on hyvät nettiyhteydet ja passi on perusteltu.
 2. Säästät aikaa, koska sinun ei tarvitse saapua Intian suurlähetystöön henkilökohtaisesti.

Mitkä tekijät voivat johtaa Intian e-viisumin hylkäämiseen?

Hylkäämiset voivat tapahtua, kun maasi maahanmuuttoviranomainen löytää useita virheitä Intian e-viisumihakemuksessasi. Alla on joitain ensisijaisia syitä, jotka voivat johtaa Intian e-viisumin epäämiseen:

 • Aina kun jokin tärkeä tieto puuttuu
 • Aina kun passin voimassaoloaika on alle kuusi kuukautta
 • Jos viisumihakemuslomake on väärä
 • Kun viisumityyppisi ei ole tarkka
 • Kun aikomuksesi palata ovat epäselviä

Covid 19:n vuoksi kansainvälisenä matkustajana sinun on hankittava Air Suvidha, oma ilmoituslomake, ennen kuin matkustat Intiaan. Voit epäilemättä syöttää sen verkossa, kun teet hakemuksen Intian e Visalle.

Intian viisumin voimassaolo ja päättyminen

Intian sähköisen viisumin voimassaolo riippuu siitä, minkä tyyppistä sähköistä viisumia hankit vieraillessasi Intiassa. Jos tuot e-tourist Visan, voit oleskella Intiassa jopa yöpyviä päiviä. Kuitenkin, jos tulet Yhdysvalloista, Iso-Britanniasta, Kanadasta tai Japanista, voit pidentää oleskeluasi jopa 180 päiväksi.

Voit käyttää Intian sähköistä viisumia päästäksesi 28 valitulle lentokentälle ja viiteen satamaan. Varmista, että vierailet Intiassa ennen viisumin viimeistä voimassaolopäivää.

Keltakuumetodistus matkallesi Intiaan

Jos tulet alueelta, jolla on keltakuumerokotus, sinun on näytettävä keltakuumerokotuksesi välittömästi Intiaan saapumisen jälkeen. Jos et esitä keltakuumerokotuskorttiasi, saatat olla karanteenissa jopa kuusi päivää Intiaan saapumisen jälkeen.

Jos sinulla ei ole merkkejä keltakuumetulehduksista, voit jatkaa toimintaasi Intiassa.

Usein kysytyt kysymykset Intian E-Visasta

 1. Mikä on Intian E-Visa?

Asiakirjan avulla voit tulla Intiaan ulkomaalaisena. Voit hakea sitä vierailemalla Visan myöntävällä verkkosivustolla, erityisesti maasi Intian suurlähetystön verkkosivustolla, ja valitsemalla e-viisumivaihtoehdon. Anna tietosi ja maksa Visa-maksu.

 1. Tarvitsenko Intian sähköisen viisumin, jos olen Yhdysvalloista?

Kyllä, sinun on lähetettävä viisumihakemuksesi Intian hakemuskeskukseen Yhdysvalloissa. Voit täyttää online-hakemuslomakkeen Indian Visa -verkkosivustolla. Sen hyväksymisen jälkeen voit jatkaa toimintaasi.

 1. Kuinka kauan Intian sähköisen viisumin saaminen kestää?

Intian e-viisumihakemuksesi käsittely kestää jopa kolme päivää. Saat viisumin kansallisuudestasi ja vierailusi syistä riippuen.

 1. Voinko hakea e-viisumia vieraillakseni Intiassa jonkin aikaa?

Kyllä, voit hakea Intian e-viisumia matkailuun, liike-elämään tai jopa ystävien tai sukulaisten luokse.

 1. Mitä asiakirjoja vaadin hakeakseni Intian e-viisumia?

E-viisumia haettaessa sinulla on oltava voimassa oleva passi, voimassa oleva passin kokoinen valokuva ja kutsukirje.

 1. Pitääkö minun käydä Intian suurlähetystössä saadakseni e-viisumin?

Ei, Intian suurlähetystössäsi vieraileminen maassasi ei ole välttämätöntä. Voit helposti hakea Intian e-viisumia mukavasti kotoa käsin aina kun haluat.

 1. Voiko Intian e-viisumihakemukseni hylätä?

Kyllä, Intian e-viisumihakemuksesi ei välttämättä mene läpi, jos sinulta puuttuu useita tärkeitä asiakirjoja tai jos aikomuksestasi palata takaisin ei ole selvää.