Kambodžan e-Visa UKK

Kambodža on loistava kohde kansainvälisille matkailijoille. Ennen kuin suunnittelet matkaasi, on tärkeää varmistaa, täytätkö viisumin, koska jokainen maahan saapuva henkilö tarvitsee luvan.

Ainoat vapautetut kansalaisuudet ovat Thaimaa, Filippiinit, Laos, Malesia, Myanmar, Brunei, Vietnam ja Singapore.

Yleisiä kysymyksiä

Mikä on Kambodžan sähköinen viisumi?

Kambodžan sähköinen viisumi on matkustusasiakirja, joka vaatii ennakkohyväksynnän. Se lähetetään sähköpostitse tai hankitaan verkosta ja sallii hyväksyttyjen maiden asukkaiden vierailla Kambodžassa matkailutarkoituksiin.

Onko Kambodža e-Visa laillinen?

Kambodžan e-Visa on laillinen, koska hyväksyntä tulee suoraan Kambodžan maahanmuuttoviranomaisilta ja hallitukselta. Se palvelee samaa tarkoitusta kuin tavallinen viisumi, mutta se on helpompi saada.

Kuinka voin hakea sähköistä viisumia Kambodžaan?

Voit täyttää hakemuksen verkossa. Hakulomakkeen täyttämisen ja verkkomaksun suorittamisen jälkeen hyväksytty e-Visa menee sähköpostiosoitteeseesi.

Kuinka kauan Kambodžan sähköisen viisumin hakeminen verkossa kestää?

Hakulomake vaatii vain välttämättömät matka- ja henkilötiedot, joten sen tekemiseen menee muutama minuutti. Verkkomaksuprosessi kestää minuutteja, se on mahdollista millä tahansa laitteella.

Voinko saada e-viisumin saapuessani Kambodžaan?

Jos olet tukikelpoisen maan kansalainen, voit saada e-Visan saapuessasi. On kuitenkin tärkeää huomata, että maahanmuuttoviranomaiset eivät takaa e-Visaa silloin, kun haluat vierailla. On parasta täyttää verkkohakemus ennen matkalle lähtöä.

Kuinka saan Kambodžan sähköisen viisumin?

Kun e-Visa saa hyväksynnän, se tulee PDF-tiedostona samaan sähköpostiosoitteeseen, jota käytit hakulomakkeessasi. Voit tulostaa asiakirjan, koska maahanmuuttoviranomaiset tarvitsevat visuaalisia todisteita.

Tarvitsevatko lapset sähköisen viisumin Kambodžaan?

Kambodžassa on vaatimus, että kaikilla tukikelpoisista maista tulevilla vierailijoilla on oltava voimassa oleva maahantulolupa rajan ylittämiseen, mukaan lukien lapset. Lapsen vanhempi tai huoltaja vastaa e-Visa-hakemuksesta.

Tarvitsenko viisumin lähteäkseni lomalle Kambodžaan?

Kyllä, kaikilla Kambodžaan saapuvilla matkustajilla on oltava viisumi. Jos tulet Euroopan maasta tai Isosta-Britanniasta, tarvitset Kambodžan viisumin lomallesi.

Millaisen viisumin tarvitsen lomalle Kambodžassa?

Jos oleskelu kestää alle 30 päivää, sinun on haettava e-Visaa verkossa, jonka saat sähköpostitse. Jos oleskelu kestää yli 30 päivää, sinun on haettava viisumi Kambodžan Lontoon-suurlähetystön kautta. Jos et saa e-Visaa, sinun on myös haettava suurlähetystön kautta.

Sain Visani. Onko minun tehtäväni muuta?

Kyllä, sinun on tulostettava kaksi kopiota; yksi kopio esitettäväksi saapuessaan ja toinen Kambodžasta lähtiessä. Siitä on apua myös, kun vahvistetaan, vastaavatko viisumin tiedot passiasi.

Vaikuttaako Covid-19 matkasuunnitelmiini?

Vaikka Kambodžan hallitus avasi rajat uudelleen 15.11.2021, kansainvälisiä vierailijoita varten on otettu käyttöön joitakin COVID-19-toimenpiteitä. Saat päivitetyt tiedot vierailemalla tällä sivulla.

Kysymyksiä sovelluksesta

Milloin minun tulee lähettää viisumihakemus?

Voit jättää viisumihakemuksesi milloin tahansa, mutta on parasta tehdä se vähintään viikkoa ennen lähtöä. Lähetyspäivästäsi riippumatta viisumihakemuksesi käsitellään vain 30 päivää ennen saapumista.

Onko mahdollista lähettää ryhmäviisumihakemus?

Ryhmähakemusta ei tarvitse jättää, vaikka se onkin loistava idea. Jokainen matkustaja tarvitsee voimassa olevan Kambodža-viisumin, mikä säästää sinua toistumiselta, koska suurin osa tiedoista on samanlaisia.

Mitä tietoja ja asiakirjoja vaadin?

Jokaiseen viisumihakemukseen tulee liittää selkeä digitaalinen passikuva ja skannattu passin tietosivu, jossa kuva on. Yhteystietojen lisäksi sinun on myös tiedettävä, mitä lentokenttää tai rajanylityspaikkaa käytät ja suunnilleen milloin.

Kuinka lähetän passin skannauksen tai valokuvani?

Kun viisumin maksaminen on suoritettu, siellä on sivu passikuvan ja passin skannauksen lataamista varten. Useimmat tiedostomuodot ja -koot ovat hyväksyttäviä, ja voit käyttää lataustyökalua kuvan säätämiseen ja rajaamiseen.

Mitä vaatimuksia passin skannauksen ja passikuvani on täytettävä?

Passin skannauksen tulee olla selkeä, luettava ja sisältää koko tietosivun. Valokuvan tulee olla värillinen, hyvin valaistulla taustalla, eikä sinulla saa olla ei-uskonnollisia päähineita, hiuksia peittää kasvosi tai näyttää nauravalta.

Niin kauan kuin se täyttää nämä ehdot, valokuvan ei tarvitse olla ammattilaiselta.

Mitä Kambodžan viisumi maksaa?

Kambodžan viisumi maksaa 99 euroa henkilöä kohden ilman lisäkuluja maksutavasta riippumatta . Luettelokulut sisältävät kaikki mahdolliset kulut, kuten ALV, konsulikulut, palvelukulut ja hakemuskulut.

Pitääkö minun ylipäätään vierailla konsulaatissa tai Kambodžan suurlähetystössä?

Ei, jos täytät viisumin ja online-hakemuksesi onnistui, sinun ei tarvitse vierailla Kambodžan konsulaatissa tai suurlähetystössä.

Pitääkö minun varata hotelli tai lento ennen viisumin hakemista?

Ei, et tarvitse erityisiä majoitus- tai lentotietoja viisumihakemusprosessia varten.

En ole varma saapumispäivästäni Kambodžaan; Onko se ongelma?

Niin kauan kuin lähdet viisumin sallimien 90 päivän tai 30 päivän sisällä, sinun ei tarvitse ilmoittaa viisumihakemuksessa tarkkaa lähtöpäivää.

Kysymyksiä Visasta

Mikä on Kambodžan viisumin voimassaoloaika?

Kambodžan viisumin voimassaoloaika on 90 päivää, mutta maassa voi oleskella yhtäjaksoisesti enintään 30 päivää.

Mitä passini tarvitsee täyttää?

Passin voimassaoloajan tulee olla vähintään kuusi kuukautta Kambodžaan saapumisesta.

Jos vaihdan vanhan passin uuteen, pitääkö minun hakea uutta viisumia?

Kyllä, koska passinumerosi linkittää suoraan viisumiisi. Jos matkustaessasi käyttämäsi passin numero eroaa viisumin hankkimiseen käytetystä passin numerosta, tarvitset uuden viisumin.

Sovelluksen peruuttaminen tai muuttaminen

Voinko muuttaa saapumispäivääni?

Kyllä, viisumi määrittelee vain voimassaoloajan, joten sillä ei ole väliä minä päivänä saavut, kunhan se on tuon ajan sisällä. Muista, että voit oleskella Kambodžassa vain enintään 30 päivää.

Tein virheen hakulomakkeessa; Mitä nyt tapahtuu?

Kun hakulomake on lähetetty, muutoksia ei voi tehdä. Mahdolliset virheet voivat johtaa hylkäämiseen tai viisumin mitätöimiseen.

Jos hylätään, on mahdollista hakea uutta, mutta joudut maksamaan viisumimaksut uudelleen. Joissakin tapauksissa viisumi voidaan hyväksyä, mutta se mitätöityy tiedoissa olevien virheiden, kuten väärän passin numeron, vuoksi. Koska passissa on linkitettävä voimassa oleva passin numero, viranomaiset voivat evätä sinut saapumisen yhteydessä.

On parasta hakea uusi viisumi, jos huomaat virheitä tai vääriä tietoja, vaikka saamasi passi näyttäisikin kelvolliselta.

Voinko muuttaa tai peruuttaa hakemukseni?

Kun hakemuksesi käsitellään, sitä on mahdotonta peruuttaa, mikä tapahtuu usein 5 minuutin sisällä maksun vahvistuksesta. Jos hakemus koskee 30 päivää myöhempää päivämäärää, se on vireillä 30 päivää ennen lähtöäsi. Tässä tapauksessa voit peruuttaa tai muuttaa hakemuksen 30 päivän kuluessa.