Djiboutin viisumi

Afrikan sarvessa on Djibouti, ranskaa ja arabiaa puhuva maa. Vaikka se on pieni maa, sillä on monia kauniita kohteita, jotka on paremmin nähtävissä henkilökohtaisesti. Listalla on kauniita maisemia, kuten tulivuoria, uppoavia tasankoja, suolajärviä, upeita tasankoja ja monia muita kohteita. Snorklaus haiden kanssa, sukellus ja patikointi tekevät vierailustasi entistä ikimuistoisemman.

Lue, kuinka voit hakea Djiboutin viisumia.

Yhteenveto

Vaatimustyyppi Pakollinen Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisille

Matkan tarkoitus Matkailu, liike tai kauttakulku

Pätevä 90 päivää myöntämisestä; 31 päivää saapumispäivästä (matkailu ja liike)

Kolme päivää kauttakulkuviisumia varten

Jatkettavissa jopa 90 päiväksi saapumispäivästä

Sisääntulo/poistuminen Yhdenkertainen

Käsittelyaika Normaali sovellus; 9 arkipäivää

Rush sovellus; 7 arkipäivää

Super kiire sovellus; 6 arkipäivää

Kustannus Riippuu oleskeluajasta ja käsittelytavasta

Sovellusmenetelmä verkossa
Maksutapa Luottokortti, pankkikortti tai PayPal

Mikä on Djiboutin viisumi?

Djiboutin e-Visa on matkustuslupa. Sen avulla haltija voi saapua Djiboutin tasavaltaan ja oleskella siellä tietyn ajan. E-Visalla sinun ei tarvitse hakea perinteistä paperiviisumia, tarvitset vain e-viisumin tullaksesi maahan. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen hakija saa sähköpostin.

Sinun on lähetettävä kopio passistasi ja viimeisimmistä valokuvistasi hakuprosessin aikana. Lisäksi saatat tarvita muita asiakirjoja tarvitsemasi viisumin tyypistä riippuen.

Djiboutin sähköinen viisumi mahdollistaa yhden maahantulon enintään 31 päiväksi matkailua tai liiketoimintaa varten. Matkustajat, jotka kulkevat Djiboutin kautta kolmanteen kohteeseen, voivat myös saada e-Visan, jolla he voivat viettää maassa jopa 3 päivää lentojen välillä.

Diboutin sähköiset viisumit ovat kertakäyttöisiä. Ainoa viisuminhaltijoiden saapumispaikka on Amboulin kansainvälinen lentokenttä. Jos vierailija haluaa lähteä ja palata myöhemmin, hänen on haettava uudelleen uusi e-Visa.

Ulkomaalaiset, jotka haluavat jäädä Djiboutiin pitkäksi aikaa opiskelemaan tai tekemään palkkatyötä, eivät voi tehdä sitä e-Visalla. Näissä tapauksissa henkilön on otettava yhteyttä Djiboutin suurlähetystöön tai konsulaattiin.

Djiboutin viisumityypit

 1. Turistiviisumi – sallii ulkomaalaisen vierailla Djiboutissa matkailutarkoituksiin. Se mahdollistaa enintään 30 päivän oleskelun.
 2. Perheviisumi – matkustaja saa perheviisumin käydäkseen perheensä ja ystäviensä luona Djiboutissa. Mahdollistaa oleskelun 30 päivää.
 3. Business Visa – ulkomaalainen saa liiketoimintaviisumin harjoittaakseen liiketoimintaa Djiboutissa. Se mahdollistaa 30 päivän oleskelun ja mahdollisuuden jatkaa.
 4. Kauttakulkuviisumi – ulkomaalainen saa kauttakulkuviisumin kulkeakseen Djiboutin kautta toiseen kohteeseen. Se on voimassa kolme päivää.

Jos matkasuunnitelmasi eivät sisällä matkailua, liiketoimintaa tai kauttakulkua, voit hakea työviisumia tai opiskelijaviisumia Djiboutin suurlähetystöjen ja konsulaattien kautta. Valitettavasti Yhdistyneellä kuningaskunnalla ei ole Djiboutin suurlähetystöä. Voit kuitenkin ottaa yhteyttä Ranskan Lontoon-suurlähetystöön lisätiedusteluja varten.

Djiboutin viisumin vaatimukset

Seuraavat asiakirjat ovat pakollisia Djiboutin viisumihakemusta varten;

 • Skannattu passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta
 • Passissa ainakin tyhjä sivu
 • Majoitusvaraus tai kutsu kenialaiselta organisaatiolta tai yksityishenkilöltä
 • Tuore passikuva
 • Kutsukirje isännältä tai organisaatiolta Djiboutista
 • Lentojen (tai muiden kulkuvälineiden) varaukset
 • Majoituspaikan osoite Djiboutissa; se voi olla hotelli tai isäntä, jossa yövyt
 • Paluulippu
 • Tuore passikuva

Muista kirjoittaa nykyinen sähköpostiosoite täyttäessäsi verkkohakemusta. Tämä johtuu siitä, että maahanmuuttovirasto lähettää hyväksytyn Djiboutin e-Visan sähköpostitilillesi.

Djiboutin viisumipolitiikan mukaan matkustajien on tulostettava kopio e-Visasta ja esitettävä se yhdessä passinsa kanssa Djiboutin rajatarkastusten kautta.

Kuinka kauan Djiboutin viisumi kestää?

Ulkomaalaisille matkustajille on olemassa kaksi erilaista turistiviisumityyppiä. Ensimmäinen tyyppi mahdollistaa enintään 14 päivän oleskelun Djiboutissa. Jos matkasi kestää kuitenkin pidempään, voit saada pidennetyn viisumin, joka sallii oleskelun 15 – enintään 90 päivää sisääntuloa kohden.

Kuinka kauan Djiboutin viisumin saaminen kestää?

Käsittelyaika riippuu hakemuksen kiireellisyydestä seuraavasti:

 • Normaali käsittely – Saat viisumin 9 arkipäivän kuluessa
 • Kiireellinen käsittely – Saat viisumin 7 arkipäivän kuluessa
 • Super Rush Processing – Saat viisumin 6 työpäivän kuluessa

Kuinka paljon Djiboutin viisumi maksaa?

Visan maksut riippuvat oleskelun kestosta:

 • 1-14 päivän oleskelu: £8,60
 • 15–90 päivän oleskelu: 16,54 puntaa
 • Lisäksi palvelumaksu vaihtelee käsittelyaikojen mukaan seuraavasti:
 • Vakiokäsittely: £14.40
 • Pikakäsittely: 28,77 £
 • Super Rush -käsittely: 43,16 £

Ylimääräisiä vinkkejä

 • Viisumihakemusten käsittely voi kestää viikkoja. Hae Djiboutin viisumia riittävän ajoissa ennen matkapäivää. Sinulla pitäisi olla todisteet jatkomatkastasi.
 • Varmista, että täytät Djiboutin verkkohakemuslomakkeen ennen sen lähettämistä. Muuten maahanmuuttovirasto saattaa hylätä hakemuksesi. Jos se hylätään, viisumimaksuja ei palauteta.
 • Djibouti e-Visa -hakemus vaatii monia asiakirjoja liitteenä. Asiakirjoihin kuuluvat mm. matkasuunnitelma, henkilöllisyystodistukset, työluvat. On tärkeää koota nämä asiakirjat PDF-, JPG- tai MSWord-tiedostoina, jotta niiden lataaminen ja lähettäminen on helppoa.
 • Etelä-Afrikasta, Intiasta tai Brasiliasta lähtevät lennot eivät tule Djiboutiin. Tämä johtuu lisääntyvistä COVID-19-varianteista.
 • Djiboutin kaikissa sisääntulopisteissä on pakollinen COVID-19-testaus. Kaikkien yli 11-vuotiaiden matkustajien on läpäistävä testiprosessi. Jos testitulos on positiivinen, joudut karanteeniin hallituksen määräämään tilaan. Sinut vapautuu negatiivisesta testistä – testaus- ja karanteenimaksut ovat matkustajalla.
 • Saavutpa lentäen, maalla tai meritse, sinun on toimitettava PCR-testitodistus maastasi. Suorita testi 72 tunnin sisällä ennen lähtöä ja 120 tunnin sisällä saapumisesta Djiboutiin.
 • Yhdistyneen kuningaskunnan hätämatkustusasiakirjat hyväksytään Djiboutista saapumiseen, kauttakulkuun ja sieltä poistumista varten.
 • Ulkomaalaisilla tulee olla kattava matka- ja sairausvakuutus. Vakuutus kattaa hoidon ja kotiuttamisen kulut hätätapauksissa tai sairaustapauksissa.
 • Djiboutissa ei ole Britannian suurlähetystöä, ja konsulituki on hyvin rajallista. Hätätilanteissa ota yhteyttä Britannian suurlähetystöön Addis Abebassa, Etiopiassa.
 • Keltakuumerokotetodistus. Erityisesti ulkomaalaisille maasta, jossa on korkea riski saada keltakuume.
 • E-Visa ei takaa pääsyä Djiboutiin. Hyväksytty e-Visa on vain lupa laskeutua lentokentälle. Sitten maan tulliviranomaiset sallivat vierailijan saapumisen saapumisen jälkeen.

Hanki Djibouti-viisumi tänään

Suunnittele lomamatka Djiboutiin tänään. Tutustu maan ulkoilmaseikkailuihin ja upeaan luontoon. Tapaa Djiboutin ystävällisiä ja ainutlaatuisia ihmisiä. Sähköinen viisumihakemus vie vain muutaman minuutin. Aloita tästä !