Kambodžan sähköisen viisumin vaatimukset

Kambodža on Kaakkois-Aasian mantereella. Sillä on huomattava tasanko maa ja uskomattomia jokia maan ja jokien kauppareittien välillä, jotka yhdistävät Kiinan Intiaan ja Kaakkois-Aasiaan. Maassa on sekoitus lukuisia kulttuureja Aasiasta, Ranskasta ja Yhdysvalloista.

Kambodžan ilmasto koostuu monsuunituulista, jotka kuvaavat kahta ensisijaista vuodenaikaa. Toukokuusta lokakuuhun on voimakkaita, vallitsevia lounaismonsuunituulia, joihin liittyy korkea kosteus ja rankkasateet. Toisaalta marras-maaliskuussa on koillismonsuunin kevyitä ja kuivia tuulia, joissa on alhainen kosteus ja pilvisyys.

Jos aiot vierailla maassa, näihin sääoloihin tutustuminen auttaa. Mutta ennen kuin ajattelet matkustamista, tässä on yhteenvetoopas Kambodžan E-Visa-vaatimuksista.

Kambodžan e-Visa on suhteellisen uusi lisä viisumijärjestelmään ulkomaalaisille, jotka suunnittelevat vierailua maahan. Jos aiot varata matkan Kambodžaan, etenkin naapurimaissa asuville, e-Visa pitäisi olla ensimmäinen tieto, jonka löydät.

Joten ennen kuin matkustat Kambodžaan, on tärkeää noudattaa maan viisumivaatimuksia. On kuitenkin tunnettu tosiasia, että jotkin kansallisuudet eivät voi käyttää tätä vaihtoehtoa, vaan heidän tulee ostaa viisumi saapuessaan. Ennen kuin lähdet eksoottiselle lomallesi, on suositeltavaa tarkistaa, tarvitsetko viisumin vai et.

Suurin osa vierailijoista voi matkustaa Kambodžaan vain, jos sinulla on pakollinen Kambodža-viisumi, joka on hankittu verkossa, jonka hinta on noin 59 € per henkilö. Verkkohakemus on nopea, ja hakemuslomakkeen täyttämiseen menee alle viisi minuuttia. Käytä sitten Visa-, PayPal- tai Master-korttiasi maksujen suorittamiseen. Tämän jälkeen saat Kambodžan viisumin muutaman päivän kuluttua. Kiireellisistä syistä ja asianmukaisista menettelyistä johtuen voit kuitenkin käyttää sitä 24 tunnin sisällä.

Tärkeitä tietoja Kambodžan online-viisumista varten

Kambodžan e-Visa syntyi ulkoasiainministeriön ja Kambodžan kuningaskunnan maailmanlaajuisen yhteistyön ansiosta. Sen avulla turistit ja liikemiehet voivat viipyä maassa jopa kolmekymmentä päivää tutkiessaan sen ainutlaatuista maisemaa, matkailukohteita ja liiketoimintamahdollisuuksia.

Jos aiot matkustaa Kambodžaan työ- tai koulutustarkoituksiin, sinun on otettava yhteyttä lähimpään Kambodžan suurlähetystöön saadaksesi apua, kun suunnittelet pidennettyä oleskeluasi Kambodžassa.

Mitkä ovat Kambodžan sähköisen viisumin vaatimukset?

Ennen kuin lähetät hakemuksesi, sinun on täytettävä nämä Kambodžan e-Visa -asiakirjojen vaatimukset:

 • Passi, joka on voimassa yli kuusi kuukautta mistä tahansa Kambodžan viisumin sallimasta maasta
 • Passissa tulee olla tyhjä sivu sisään- ja poistumisleimoja varten
 • Passikuva, joka täyttää Kambodžan vähimmäisvaatimukset
 • Pankki- tai luottokortti turisti- tai yritysviisumimaksun maksamiseen

Muista, että jokaisella on oltava passi, myös lapsesi.

Kambodžan viisumin hakuprosessi

Vastaanotettuaan hakemuksesi asianomaiset virkailijat käyvät sen läpi ja välittävät sen sitten maahanmuuttovirastolle käsittelyä varten.

Jos hakemuksessa on virhe tai se on puutteellinen, maahanmuuttoviraston virkamies ottaa sinuun yhteyttä ja kehottaa sinua korjaamaan virheet, jolloin tuhlaat enemmän aikaa. Varmista siksi, että hakemuksesi on virheetön ja sisältää totuudenmukaisia tietoja nopeamman ja sujuvan hakuprosessin saavuttamiseksi.

Kambodža Business Visa -hakemuksen vaatimukset

Jos olet menossa Kambodžaan työmatkalle, sinun on toimitettava varsinainen allekirjoitettu passi. Sen pätevyys on kuusi kuukautta ja tyhjä viisumisivu on välttämätöntä.

Lisäksi sinun on toimitettava passikuva, jonka on oltava selkeä ja otettu täysin valkoista taustaa vasten. Yrityksen saatekirje on toinen tärkeä asiakirja, joka sinun on toimitettava.

Muista ottaa mukaasi ja esittää matkasi ajaksi matkasopimustodistus, mukaan lukien e-lippu, joka osoittaa matkasi. Sinun on myös toimitettava todisteet vähintään 50 000 dollarin sairausvakuutuksestasi.

Kambodžan E-Visan ansiot

Kun haet Kambodžan e-viisumia, voit nauttia lukuisista eduista, mukaan lukien:

 • Prosessi on aina saatavilla Internetissä
 • Sinun ei tarvitse tehdä rekisteröintiä
 • Teet tarkistuksia ja korjauksia ennen kuin teet hakemuksen Kambodžan hallitukselle.
 • Sinulla on yksityisyytesi, koska kukaan muu ei pääse käsiksi sovellukseesi
 • Pääset sisään Kambodžan e-viisumisi mukavasti kotoa käsin ilman suurta kamppailua
 • Sinulla on aina palauttamisen sähköpostiosoite siltä varalta, että Kambodžan sähköinen viisumisi katoaa
 • Saat palvelumaksun Kambodžan e-viisumin hylkäämisen jälkeen

Usein kysyttyjä kysymyksiä E-viisumeista Kambodžaan

Milloin voin hakea Kambodžan viisumia?

Kambodžan sähköisen viisumin hakeminen on yksinkertainen prosessi, ja voit tehdä hakemuksen milloin tahansa. Kun viisumihakemuksesi on hyväksytty, pääset helposti Kambodžaan.

Mitä tapahtuu, jos passini vanhenee aikaisemmin?

Jos passisi vanhenee kuuden kuukauden kuluessa saapumisesta, sinun on haettava uusi viisumi. Jos se on kiireellinen, voit käyttää kiireellisiä menettelyjä. Onneksi monet passitoimistot tarjoavat sitä. Kun olet saanut uuden passin, sinun on lähetettävä viisumihakemus. Tämä johtuu siitä, että sinun on täytettävä passinumero Kambodžan viisumihakemuslomakkeeseen.

Voinko saapua Kambodžaan liikematkalle turistiviisumilla?

Ei, kaikki viisumityypit palvelevat vain tarkoitustaan. Turistiviisumi on tarkoitettu maassa vierailemiseen, kun taas yritysviisumi on tarkoitettu liiketarkoituksiin.

Voinko muuttaa tai peruuttaa hakemukseni?

Kyllä, Visasi vahvistus osoittaa sen voimassa olevan voimassaoloajan. Kambodžassa kannattaa kuitenkin käydä ja lähteä voimassaoloajan sisällä, sillä siellä ei voi viipyä kolmeakymmentä päivää kauempaa.

Jos minulla ei ole enää viisumia, voitko saada rahasi takaisin?

Ei, kun viisumihakemuksesi on käsitelty, se tarkoittaa palvelun toimittamista. Siksi et voi saada hyvitystä tai peruuttaa.

Voitko lähettää ryhmähakemuksen?

Kyllä, matkustajilla on kuitenkin oltava oma voimassa oleva Kambodžan viisumi. Ryhmähakemus säästää aikaa, koska täytät tiedot vain kerran. Kun lähetät ryhmähakemusta Kambodžan viisumia varten, voit napsauttaa online-hakemuslomakkeen alla olevaa “lisää matkustaja” -painiketta.

Mistä saan lisätietoja Kambodžan sähköisestä viisumista?

Voit hankkia lisää Kambodžan e-Visaa käymällä Kambodžan hallituksen verkkosivustolla https://www.evisa.gov.kh/ .

Kambodžan sähköisen viisumin valinnan ansiot

 1. Säästät aikaa, koska et käy suurlähetystössä
 2. Koko prosessi on turvallinen, hyvin suunniteltu ja nopea
 3. Sinun ei tarvitse huolehtia matka-ajoista ja myöhäisistä lähtöselvityksistä, kunhan lennon lähtöaika on yli 72 tuntia

Kambodžassa on huomattava määrä rokotettuja ihmisiä. Sota koronavirusta vastaan ei ole vielä ohi; tartuntaprosentti on kuitenkin vähentynyt viimeisen kahden kuukauden aikana. Turistina tai liikemiehenä olet tervetullut Kambodžaan. Sinun on kuitenkin otettava rokote neljätoista päivää tai aikaisemmin ennen matkaa.

Jos haluat käydä Kambodžassa lomalla, hanki koronavirustesti ja vakuutus ennen lähtöäsi. Saat ohjeet vakuutuksen tehokkaaseen hakemiseen verkossa hakemusta tehdessäsi.

Hinta on noin 90 dollaria 20 päivän vakuutuksesta tai 120 dollaria 30 päivältä. Vakuutus kattaa koronavirustestauksen Kambodžassa ja sairaalahoidon, jos sinulla on infektioita. Malmitietoa varten älä epäröi hankkia Kambodža-viisumia täältä tänään , kun suunnittelet seuraavaa matkaasi.